JLR – FevMars2019

link2fleet

link2fleet Belgium (A Branch of MMM Business Media & Co Luxembourg sàrl) - Office: Grauwmeer 1/60 bus 59
3001 Leuven

+32 16 66 14 75

www.link2fleet.com

Contacts

Editorial Director

Marc Demoulin

mdemoulin@link2fleet.com

+32 495 29 03 60

Editorial Manager

Damien Malvetti

dmalvetti@link2fleet.com

+32 474 20 84 23

Senior Communication Specialist

Marleen Neukermans

mneukermans@link2fleet.com

+32 496 50 91 54

Senior Communication Specialist

Sigrid Nauwelaerts

snauwelaerts@link2fleet.com

+32 473 66 51 75

Sales Coordinator

Claudia Lilien

clilien@link2fleet.com

+32 497 80 92 93

Managing Director

Hervé Lilien

hlilien@link2fleet.com

Intro

Multimediaplatform link2fleet is al meer dan 30 jaar communicatie-expert in de fleet en mobiliteitssector. Het link2fleet-platform combineert de modernste en meest efficiënte communicatietechnieken om haar doelpubliek, de vloot-en mobiliteitsverantwoordelijken, van informatie en handige managementtips te voorzien. Link2fleet bundelt haar krachten en knowhow samen met deze van experten in alle vakdomeinen die raken met vlootbeheer en mobiliteit en centraliseert alle kennis op haar toegankelijk mediaplatform. Websites, magazines, nieuwsbrieven en toegewijde fleetevenementen en -trainingen brengen de info onder de professionals, die op zoek zijn naar objectieve informatie met een grote meerwaarde. Link2fleet is daarom in België en Luxemburg de absolute referentie voor alle fleet & mobility professionals.

Products

Digital :

Print :

  • Magazine link2fleet
  • Magazine link2van
  • Toolbox

Events & training :

  • link2fleet forum & awards
  • link2fleet fleet dating
  • link2fleet executive day

Services

Via zijn magazines, gidsen en newsletters verstuurd naar een database die dagelijks wordt verfijnd, biedt link2fleet leveranciers een unieke gelegenheid om doelgericht te communiceren naar een afgebakend, zeer specifiek doelpubliek. Daarnaast staan de link2fleet evenementen en trainingen synoniem voor het delen van expertinformatie en netwerkmogelijkheden voor alle betrokkenen uit de fleet- en mobiliteitssector.

Ons team van specialisten staat ten dienste van iedere klant om een communicatieproject op maat uit te werken ter versterking van zijn aanwezigheid op de markt of van zijn merkimago.

Vacatures

We zijn op zoek naar freelance journalisten om op regelmatige basis samen te werken. Heb jij een vlotte pen, heb je interesse in auto’s en mobiliteit en is de wereld van vlootbeheer je niet onbekend? Ben je vlot tweetalig (FR / NL) en heb je een uitstekende kennis van het Engels? Ben je in staat om snel artikels te schrijven en te vertalen? Je profiel interesseert ons! Interesse? Contacteer ons dan zonder dralen via info@link2fleet.com.

Toolbox NL