Ondanks een uiterst bewogen jaar boekt SKODA in fleet een vooruitgang van 6% in klantencontracten ten op zichte van dezelfde tijd vorig jaar, een uitzonderlijk resultaat!
In 2021 willen we graag blijven groeien en het jaar meteen sterk inzetten!
Dankzij de recente komst van de OCTAVIA iV enerzijds en de full electric SUV, de ENYAQ iV anderzijds, kunnen we zowel in het PHEV als in het BEV segment spreken van heuse aanwinsten. Qua nieuwigheden voor 2021 staat er nog de lancering van de nieuwe FABIA op het programma alsook de facelift van de KODIAQ en de KAROQ. Kortom, redenen genoeg om het jaar ambitieus te starten!
SKODA heeft voor 2021 ook een vernieuwde fleetstrategie uitgewerkt.
De voornaamste pijlers van deze fleetstrategie bestaan uit volgende elementen:
• Introductie van de ‘CLEVER series’ op alle modellen, de best buy in fleet.
• Aantrekkelijke fleetbonussen geldig tot en met 30/06
• Een extra aantrekkelijke salon bonus gedurende de eerste 2 maanden van het jaar
De bedoeling van deze fleetstrategie is een zo groot mogelijke constante te kunnen aanbieden aan onze fleetklanten gedurende de loop van het jaar.
Voor SKODA leggen we in fleet natuurlijk de nadruk op onze 2 topmodellen, de OCTAVIA, de best verkochte break in België, die beschikbaar is zowel in CNG, plug-in hybride als de klassieke motoren.
En anderzijds de SUPERB, de welke eveneens beschikbaar is in plug-in hybrid.
Qua fleet zijn we ook zeer benieuwd naar de zopas gecommercialiseerde full electric ENYAQ iV.
Met een WLTP rijbereik van 510 km in de 80 versie zijn we ervan overtuigd dat we ook hier in fleet hoge toppen mee gaan kunnen scheren in 2021.


Ontdek de fiscaliteit 2021 van alle fleetmodellen van SKODA